Momsterblog er Danmarks eneste blogplatform for mødre

På Momsterblog kan alle mødre oprette en blog og skrive om hverdagen med børn, familie, karriere, drømme etc. Variationen af morbloggere er enorm. Der er bloggere, som er unge mødre, alenemødre og regnbuemødre. Og så er de fra hele landet – et par enkelte bosat i udlandet.

Et sted for morbloggere

Momsterblog er end del af mediehuset Momster, som er skabt af Esme Emma Sutcu, der er journalist og tidligere blogger. Da Esme fik barn oplevede hun hvordan en helt ny verden af baby, bleer og morkrop åbnede sig op. En verden hun ønskede at sætte mere fokus på, for hun kunne vel ikke være den eneste, der blev så betaget af denne del af voksenlivet som kvinde.

“Da jeg blev gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, både de og jeg gik igennem. Der var dog ikke mange danske morblogs på nettet dengang. Så jeg oprettede min egen blog. Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme. Samtidig opdagede jeg også, at der manglede et netværk, der samlede dem. Ideen til Momsterblog fik hurtigt ben at gå på i takt med at min egen baby derhjemme begyndte at suse rundt i lynhurtig kravlefart. Der kom gang i planlægningen, og i maj 2017 launchede jeg endelig Momster og blogplatformen, du lige nu er inde på. Og vi har spurtet derud af lige siden”, fortæller Esme Emma Sutcu.

Reklamefrit site

Kvinder og mødre kan lære meget af hinanden, mens de samtidig inspirerer hinanden gennem ærlige historier fra hverdagen – uden at blive forstyrret af larmende reklamer mellem indlæggene. Derfor er Momsterblog en reklamefri blogplatform, så intet udefra generer de smukke og ærlige blogindlæg, mødrene deler ud.

Så velkommen til blogplatformen

Vi håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggere, kærligst Esme & Momsterteamet.

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018
Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018