Esme Emma Sutcu
CEO & Founder
ees@momster.dk
Mira Tivie Hitt
Campaign Manager
mth@momster.dk
Linea Boss Hagedorn
Collaboration Manager
collaboration@momster.dk

Momsterblog er Danmarks eneste blogplatform for mødre.

Her blogger mødre om hverdagen med børn, familie, karriere, drømme etc. Vi har bloggere, der er unge mødre, alenemødre og regnbuemødre. Og så er de fra hele landet og også et par enkelte bosat i udlandet.

Morblog

Momster er skabt af Esme Emma Sutcu, der er journalist og tidligere blogger. Esme blev mor i 2012, hvor en helt ny verden af baby, bleer og morkrop åbnede sig for hende.

“Da jeg gik gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, jeg også gik igennem. Der var dog ikke mange danske morbloggere på markedet dengang. Så jeg oprettede min egen blog. Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme – men at der manglede et netværk for alle disse skønne morbloggere. Ideen til Momster fik hurtigt ben at gå på i takt med at min egen baby derhjemme begyndte at kunne gå. Maj 2017 launchede jeg blogplatformen, du lige nu er inde på og så har vi spurtet derudaf siden”, fortæller Esme Emma Sutcu.

Reklamefrit site

Kvinder og mødre kan lære meget af hinanden mens de samtidig inspirerer hinanden igennem ærlige historier fra hverdagen uden at blive forstyrret af larmende reklamer mellem indlæggene. Derfor er Momster en reklamefri blogplatform, så det ikke generer det smukke og ærlige blogindlæg mødrene deler ud.

Så velkommen til! Jeg håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggers, kærligst Esme.

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018
Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018