Du kender det måske? Klokken er blevet lidt for mange. Ungerne er sultne, vil lege, og er en smule trætte. Du har ikke fået handet til aftensmaden. Der er lang tid til ungerne skal puttes. Hvad gør man lige? Hvis du spørgere de ti af vores momstere, der har testet måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, så er svaret klart: maden er klar på 20 minutter, og så kan du lege med børnene, så aftenen ikke bliver kaos, men super hyggelig.

Følgende tre mødre har testet måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad:

1. momstertester // Melissa

Jeg må sige, at jeg er kæmpe fan af Kokkens Hverdagsmad. Det giver en masse overskud, samt mere kvalitetstid med mine børn. 

Funktionalitet 5 ud af 5:
Det er så simpelt. Man bestiller sin boks senest onsdag ugen før. Hvis der er noget, man gerne vil bytte ud med et andet måltid, har man muligheden for det. Selve boksen kommer så i et bestemt tidsrum om mandag eller søndag, så man er klar til en ny uge. Maden i sig selv er lækker, og wauw, du får meget mad til hver dag: du går mæt i seng hver dag. 

Nødvendighed 5 ud af 5:
Før jeg prøvede kokkenshverdagsmad, var det ikke en nødvendighed for os. Men efter at have prøvet det, kan jeg ikke leve uden. Det gør hverdagen nemmere, og giver mere overskud til at gå i gang med maden hver aften. Max 25 min i køkkenet, så er der mad, og resten af tiden med familien. Det betyder virkelig meget for mig. 

Kvalitet 5 ud af 5:
Deres råvarer er friske, og maden er i top. Det er retter, som smager af noget og stadig er sunde. Man kan se, at Kokkens Hverdagsmad bruger meget tid på hver ret.

Pris 5 ud af 5:
Prisen er okay. For nogen kan det virke dyrt. Men i forhold til, at der er meget mad, synes jeg, det er fair. Vi så frem til en ny uge med Kokkens Hverdagsmad. Jeg vil aldrig anbefale andre måltidskasser end Kokkens Hverdagsmad. For MUMS, det er skønne retter.

2. momstertester // Pernille

Det har simpelthen været intet mindre end en fornøjelse at teste måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad. Maden har været så lækker, og det har givet en fantastisk og savnet ro omkring aftensmaden. Vi er tit i tvivl om, hvad vi skal have, eller også har vi ikke fået handlet, eller det ender med at tage for lang tid at lave. Så vi har danset os igennem madlavningen med Kokkens Hverdagsmad og god musik i højtalerne. TAK! 

Funktionalitet 5 ud af 5:
Det hele er bare nemt, når det kommer til måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Dagen inden levering sætter jeg de tommer flamingokasser ud. Og næste dag står der et par nye, fyldt til randen med mad. Maden er delt op i dagens ret nummer, som står på hver ting, og derfor gør det let at finde ud af, hvad du skal bruge til hvilken ret.

Nødvendighed 5 ud af 5:
Jeg er blevet positiv overrasket, efter at have prøvet Kokkens Hverdagsmad. Det gør bare alting lettere i en ellers til tider travl hverdag. Jeg kan hurtigt blive idéforladt, når jeg står ved køledisken, og skal finde ud af, hvad vi skal have til aftensmad. Det giver mig en dejlig ro, at køleskabet er fyldt op med en masse lækker mad til fire dage. Vi kan i hvert fald ikke undvære det, efter nu at have prøvet det.

Kvalitet 5 ud af 5:
Alt vi har modtaget, har været lækkert og friskt. Råvarerne er som dem, jeg selv ville have udvalgt i supermarkedet. Retterne smager fantastisk, og vi har fået smagt på nogle ting, som vi aldrig selv ville have tænkt på at lave. Det er det, der gør det så fedt!

Pris 4 ud af 5:
Vi har snakket lidt om prisen, og vi må være helt ærlige at sige, at vi synes det er lidt til den dyre side: for der er jo stadig noget tilberedningstid. Men det er helt sikkert både lækre råvarer og lækre retter.

3. momstertester // Sandra

Funktionalitet 4 ud af 5:
Det fungerede super godt for os. Levering kom som det skulle mandag morgen, og det var flot pakket ind. Maden har været et bredt udvalg og lidt for alle i husstanden herhjemme. Ungerne var specielt glade for snackgulerødder mm. Portionerne passede fint, og der har været ekstra mad til mig til frokost dagen efter.

Nødvendighed 4 ud af 5:
Det har givet os et andet overskud til at hygge lidt mere om aftenen, da det har været nemt og hurtigt. Ungerne har også kunne deltage på en anden måde. Vi har før haft Kokkens Hverdagsmad i forbindelse med min tredje graviditet, og de første måneder med en nyfød . Vi overvejer meget af skulle have det igen.

Kvalitet 4 ud af 5:
Rigtig gode retter, gode smage og dejligt med en masse forskellige retter. Herhjemme er vi ikke så gode til at finde på nye retter: så det har været dejligt. Og virkelig gode råvarer!

Pris 3 ud af 5:
Jeg synesm det er pengene værd i form af tiden og alle de forskellige retter, samt man også får grønt. Nogle ting ville vi godt kunne gøre billigere selv, men jeg synesm at måltidsboksen er god i form af overskuddet, man har.

Processed with VSCO with a4 preset

Samlet vurdering af måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad: 54 ud af 60

Funktionalitet: 14 ud af 15
Nødvendighed: 14 ud af 15
Kvalitet: 14 ud af 15
Pris: 12 ud af 15


Om testproduktet:

Produkt: Måltidskasser
Brand: Kokkens Hverdagsmad
Beskrivelse: Måltiderne i måltidskasserne er lavet af friske råvarer. Alle råvarerne til hvert måltid er seperat pakket og nummereret efter, hvad måltid de skal bruges til. Samlet set tager det 20 minutter at forberede aftensmaden fra måltidskassen. Det bliver ikke nemmere.
Pris: Måltidskasserne varierer i pris alt efter kasse, antallet af kuverter, antallet af dage med levering og om det er en engangslevering eller en fast aftale. Priserne er mellem 325 kroner og 1000 kroner. De kan bestilles lige her.

Skriv et svar

Din E-mail adresse bliver IKKE offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Send kommentar