Momsterblog er Danmarks eneste blogplatform for mødre.

Her blogger mødre om hverdagen med børn, familie, karriere, drømme etc.

Esme og Mira til Momsters 1 års fødselsdag 1. maj 2018

 

Morblog

Momster er skabt af Esme Emma Sutcu, der er journalist og tidligere blogger. Esme blev mor i 2012, hvor en helt ny verden af baby, bleer og morkrop åbnede sig for hende.

“Da jeg gik gravid i 2011, oplevede jeg et enormt stort behov for at følge andre kvinder i deres graviditet og læse om alt det, jeg også gik igennem. Der var dog ikke mange danske morbloggere på markedet dengang. Så jeg oprettede min egen blog.

Som årene gik observerede jeg, at tendensen til morblogging voksede herhjemme – men at der manglede et netværk og et fællesskab. Ideen til et morbloggercommunity voksede i mig og fik hurtigt ben at gå på i takt med min egen tumling derhjemme. Endelig i maj 2017 launchede jeg blogplatformen, du lige nu er inde på”, fortæller Esme Emma Sutcu.

Fællesskab

Jeg stiftede Momster, fordi jeg savnede et fællesskab for mødre, der er aktive på sociale medier og som deler ud af hverdagen. Vi mødre kan lære af og inspirere hinanden igennem ærlige historier fra hverdagen uden at blive forstyrret af larmende reklamer mellem indlæggene.

Så velkommen til! Jeg håber, du får en masse inspiration til dit morliv fra alle vores dejlige momsterbloggers, kærligst Esme.