Denne Privatlivspolitik beskriver Momsterblogs online praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger på denne hjemmeside.

Momsterblog er en blogplatform for mødre.

Momsterblog er den del af Momster, Flæsketorvet 68, 1711 København V, som er ansvarlig for dine personoplysninger.

 

Personoplysninger

Dine personoplysninger indsamles og behandles primært, for at vi kan analysere adfærdsdata, som gør vores platform og service bedre, så vi kan målrette os til dig og dermed give dig en forbedret brugeroplevelse. Vi bruger også din data i forbindelse med blogsamarbejdsaftaler med tredjepart. Dog garanterer vi, at vi er påpasselige med, hvem vi deler med, og at det udelukkende er i forbindelse med konkrete samarbejdsaftaler.

Vi behandler følgende personoplysninger:

  1. personhenførbare oplysninger, som du giver os ved at udfylde formularer på hjemmesiden, inklusive oplysninger, som du giver, når du registrerer dig og eller begynder at bruge hjemmesiden.
  2. personhenførbare oplysninger som du har givet os, når du opretter en blog.
  3. personhenførbare oplysninger som du har givet os, når du kommunikerer med os via telefon, email eller på anden vis.
  4. personoplysninger, som du har givet os via social medier.

Vi behandler kun dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål.

Vi opbevarer dit oplyste navn samt mailadresse ved kommentarer, du skriver. Din ip-adresse registreres af Google Analytics, hvor vi henter statistik over besøgende. Der er du krypteret og anonymiseret, så det er ikke muligt at få info på dig. De gemmer din data i 24 måneder.

Samtlige ovenstående data tilgås af hele Momsterteamet, som garanterer fortrolighed.

Oprettelse af blog

Når du opretter en blog, har vi følgende information om dig, som vi opbevarer:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • mail

Vi opbevarer dine personoplysninger i den tid, du har en blog på momsterblog.

Blogopsigelse

Når du opsiger din blog, eksisterer den stadig på platformen i 12 måneder.

Dine oplysninger opbevares også i max 3 år.

Samtlige ovenstående data tilgås af hele Momsterteamet, som garanterer fortrolighed.

Afmeld

Hvis du ikke vil registreres via Google Analytics kan du gøre følgende:

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Indblik

Du kan til enhver tid kontakte os på info@momster.dk for at få indblik i de oplysninger, vi har noteret om dig, eller hvis du ønsker at blive slettet, rettet eller ændret fra vores registre.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via mail på info@momster.dk. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser til vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

Vi vil passe på dine personoplysninger ved at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Vi forbeholder os ret til at opdatere eller ændre denne Privatlivspolitik uden yderligere varsel. Du opfordres derfor til regelmæssigt at genbesøge denne side for at sikre, at du har kendskab til indholdet. Alle opdateringer eller ændringer vil træde kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. Din adgang, browsing eller anden anvendelse af hjemmesiden udgør din accept af Privatlivspoitikken.

Såfremt du har spørgsmål til Privatlivspolitikken eller anvendelsen af oplysninger indsamlet om dig, kan du rette henvendelse til: info@momster.dk.